miércoles, 12 de marzo de 2008

CONEGUENT LA BLOGOSFERA

En primer lloc començaré diguent que, els blogs relacionats en les TICS i E.F els he buscat en technorati i en google blogs, després ha sigut un tarea fácil seleccionar aquells que creia més interessants i es centraren en el tema que buscava. De tots els blogs que he llegit, n'he seleccionat 12, ja que crec que son els que més se centren i més informen de la aplicació de les TICS en E.F, després a l'hora d'elegir 5 blogs ha sigut més complicat perque per a mi tots tenien una aportació que altres no tenien, però al final he seleccionat aquelles 5 blogs que dien les possiblitats i objectius que perseguixen les TICS en la E.F, les seues avantatges i el mode d'utilitzar-les.
Aquesta tarea m'ha semblat interessant en el aspecte de saber la forma d'aplicar les TICS en E.F, ja que era un factor que desconeixia i gràcies a llegir-me un bon grapat de blogs m'he adonat de les grans possibilitats i finalitats que perseguixen.
Pense que deuria haver més publicitat de les noves tecnologies, ja que personalment desconeixia aquesta tècnica i estic observant a través de les diferents tarees que estic realitzant que tenen un món de possibilitats i avantatges sobre l'aprenentatge.

No hay comentarios: